van het nemen van een taxi

Zelf rijden of toch een taxi nemen? Steeds vaker kiest met ervoor om gereden te worden in plaats van zelf te rijden en dat is eigenlijk niet zo gek. Parkeertarieven zijn de laatste jaren flink gestegen en tijdens een etentje is dat wijnarrangement toch wel erg lekker. Toch is dat niet alles, we bespreken het in dit artikel.

Dat een taxi wordt vaak gezien als een duur alternatief maar is dit wel zo? Als je parkeert bij een luchthaven of in de stad betaal je al snel de hoofdprijs. Ook is het vaak noodzakelijk om nog een bus te nemen voordat je echt op bestemming bent. Deze tijd ben je niet kwijt wanneer je door een professional direct voor de deur afgezet wordt. Veel taxibedrijven bieden tegenwoordig standaard tarieven aan voor een bepaalde rit, zo weet je goed waar je aan toe bent.

Naast de prijs willen we natuurlijk ook soms gewoon lekker comfortabel reizen. Dat zit wel goed wanneer je met een taxi gaat zeker als ze van
Taxi X-Cellent zijn. De meeste bedrijven rijden is wagens van de grote Duitse merken en dit rijdt als passagier erg plezierig. Ook is er voldoende ruimte voor grote bagage. We zo fijn als je met een flink aantal koffers richting de luchthaven moet voor je wereldreis. Deze wil je natuurlijk niet van de bus naar de trein en dan weer de roltrap op slepen. De taxi zet je af bij de ingang waar je direct alles op een karretje kan laden. Gemakkelijker is bijna niet mogelijk.

Als laatste is de reistijd meestal een stuk korter bij het nemen van een taxi Leiden. Je wordt immers opgehaald en gaat rechtstreeks naar de bestemming. Even met de bus naar het centrum? Je moet op tijd klaar staan en je bent altijd weer afhankelijk van het rooster of je gemakkelijk terug komt. Ook hier zal je weer op tijd moeten zijn want voor dat je het weet is de bus al geweest. Al met al ben je zo de dubbele tijd kwijt van een taxi!