Voordelen Horeca Kassa Systeem

De voordelen van een geavanceerd kassa systeem in de horeca worden weleens onderschat

Bijna iedereen maakt weleens gebruik van de horeca, of het nu is voor een lekker drankje op het terras of uitgebreid uit eten in een restaurant met familie of vrienden. Een bezoek aan de horeca is altijd gezellig. Vanuit ondernemers perspectief is het werken in de horecabranche ontzettend dynamisch en vooral uitdagend. 

Er komt zeer veel kijken bij het runnen van een succesvolle onderneming in de horeca. Een van de facetten die kan helpen met een goede en gezonde bedrijfsvoering, is het hebben van een goed functionerend kassa systeem. Het kassa systeem in een horeca-etablissement wordt soms nog weleens onderschat met betrekking tot hoe ontzettend waardevol een geavanceerd systeem kan zijn en welke voordelen dit allemaal biedt.

Tip: https://untill.nl/pos-systeem-horeca/ 

Een verhoogde effectiviteit van de bedrijfsvoering met een nieuw kassasysteem

In de horeca is het meestal erg druk en vaak opereren de meeste ondernemingen van vroeg tot laat en vaak ook nog eens zeven dagen per week. Echt veel tijd om bijvoorbeeld de administratie te doen is er dan ook niet en alle non operationele zaken moeten dan ook zo efficiënt mogelijk worden ingericht. Kassasystemen voor de horeca zijn de laatste jaren dusdanig ver doorontwikkeld dat de nieuwste systemen tegenwoordig multifunctioneel zijn. 

Zo zijn er directe integraties met de boekhoudprogramma’s, zodat er manueel geen cijfers meer ingeboekt hoeven te worden en de data direct uit het kassasysteem wordt gehaald. Hetzelfde geldt voor het voorraadbeheer wat gekoppeld kan worden aan de kassa data, zodat voedselverspilling verminderd kan worden en er nog scherper ingekocht kan worden.

Betere service voor gasten met een mobiele kassa

Niet alleen op financieel gebied geeft een horeca kassasysteem vele voordelen, want ook op het gebied van service speelt een kassasysteem een grote rol. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om gebruik te maken van mobiele handhelds. Hiermee kan het personeel door het hele pand en op het terras lopen om bestellingen op te nemen, zonder steeds naar de kassa te hoeven lopen.

Uitgelicht: https://untill.nl/producten/kassasystemen-horeca/ 

De bediening kan hierdoor de bestelling aan tafel invoeren, waardoor nooit meer iets vergeten wordt en bovendien zal het eten en drinken hierdoor ook sneller geserveerd kunnen worden. Door kassa data te analyseren, is het zelfs mogelijk om de productiviteit van de medewerker te meten en hier gericht op te trainen wanneer er bijvoorbeeld alleen specifieke producten verkocht worden.